Aanbieding!

10-persoons bungalow Aan het water aanbieding Beach House "El Montecillo" in Guardias Viejas

785.00 0.00

4 sterren Aan het water Beach House "El Montecillo" in Guardias Viejas (ES)

Artikelnummer: 9c84724dc4a5 Categorie: Tag:

Reserveer vandaag bij Bungalow.net Aan het water 10-persoons Beach House "El Montecillo" in Guardias Viejas (ES) voor maar €0.00

Een prachtig strandhuis aan de Alboránzee, het westelijke deel van de Middellandse Zee. Samen met zes andere huizen ligt het op een rustige plaats op ongeveer 700 m buiten het dorp Guardias Viejas, niet ver van de bekende badplaats Almerimar. Binnen een straal van 7 km vind je alle denkbare activiteiten, bars, restaurants en winkels.

Je hebt er alle ruimte binnen de geheel ommuurde tuin van 3500 m2. Het huis heeft meerdere terrassen waar je heerlijk kunt zitten, liggen of genieten op de zonnebedden van het prachtige uitzicht op zee. De Middellandse Zee ligt maar 35 m buiten de tuin, en daar kun je heerlijk op de oever liggen of zwemmen in zee. Geef kinderen water en zand, en ze zijn ingelukkig. Voor vissers en snorkelaars is het ook een waar paradijs.

Je kunt er ongestoord wandelen of fietsen langs het strand, maar liefst 5 km naar het oosten en 5 km naar het westen. Onder begeleiding kun je ook een rit per paard langs het strand maken vanaf de manege op 6 km.

Een schitterende locatie aan de Costa de Almeria voor een ultieme strandvakantie.

%d bloggers liken dit: